TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si +386 5 330 96 10

Bazeni EASYPOOL za samograditelje

Vse kar potrebujete za gradnjo bazena dobite v KIT kompletu. Le sestaviti ga morate!

Dimenzije bazenov od 6x3 m do 5x10 m

Kako poteka gradnja bazena » Piši nam za ponudbo »

Zgradite si sami svoj bazen!

Vgradni bazeni EASYPOOL iz stiropor zidakov ter s folijo debeline 0,8 mm, višine (globine) 150 cm so namenjeni ljudem, ki želijo bazen postaviti sami. Pri EASYPOOL kompletih smo se še posebej potrudili, da je cena izredno ugodna in sprejemljiva za vse.

Izdelava bazena je hitra in enostavna. Komplet opreme zadošča za kvalitetno izdelavo bazena. Seveda lahko bazen še dodatno poljubno opremite z dodatno opremo (osvetlitev, protitok, masaže, itd...), kar še obogati trenutke, preživete v bazenu.

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za gradnjo bazena. Posebni stiroporni zidaki poleg hitre in enostavne gradnje poskrbijo tudi za odlično toplotno izolacijo bazena. Način gradnje je zelo enostaven. Po dokončanju betonske plošče se zidaki sestavijo v pravokotnik in se zalijejo z betonom. Na priložene profile se nato v bazen položi posebna UV obstojna folija (debelina 0,8mm), ki je v enem kosu. Dodane so potrebne PVC cevi in spojni material (kolena, ventili, ...), filtracija (peščeni filter s črpalko).

Celoten komplet za gradnjo bazena že za 3.950,00 EUR z DDV

Preveri vse cene v naši spletni trgovini ali pa nas kontaktiraj za ponudbo.

 

Vse za gradnjo bazena v KIT kompletu

Bazeni EASYPOOL

Kit komplet za bazen EASYPOOL s folijo

Vgradni bazen iz stiropor zidakov ter folijo debeline 0,8 mm, višine 150 cm. Izdelava bazena je hitra in enostavna. Komplet opreme zadošča za kvalitetno izdelavo bazena.

Podrobnosti za bazen EASYPOOL

Bazeni EASYPOOL PLUS

Kit komplet za bazen EASYPOOL plus

Vgradni bazen s poudarkom na kvalitetni opremi, zidan iz stiropornih zidakov ter hidroizoliran z 1,5 mm debelo PVC folijo tipa ALKORPLAN. Izdelava bazena je hitra in enostavna.

Več o bazenu EASYPOOL PLUS

 

Posvetujte se z nami pred gradnjo bazena

Pred odločitvijo o gradnji bazena, ne glede na način gradnje, je najbolje, da se o prednostih in slabostih različnih tehnik natančneje informirate na obisku pri nas, ali pa Vas obiščemo na domu in Vam ob ogledu prostora, kjer naj bi stal bazen, pomagamo pri odločitvi.

Veliko podatkov o načinih gradnje najdete tudi na ostalih naših straneh.

Začnete lahko na strani BAZEN, TODA KAKŠEN? in na strani SAMOGRADNJA BAZENA.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.