TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Bazeni Titro

V podjetju TITRO že 30 let gradimo bazene, jih vzdržujemo in prodajamo vso potrebno bazensko tehniko. Imamo bogate izkušnje pri gradnji in vzdrževanju vseh vrst bazenov, zgrajenih v najrazličnejših tehnikah. Tako zasebnih kot javnih.

Vsak je unikaten, naslednji naj bo vaš.

 

Kako do lastnega bazena?

Vrste bazenov in njihove značilnosti

Med bazeni ločimo tiste, ki so postavljeni s cenejšimi tehnikami (v pločevinast obod vložena tanka folija) in bazeni, ki so grajeni klasično - betonski bazeni, poliestrskimi školjkami, ali klasičnimi LINER bazeni s folijo. Za izgradnjo liner bazena se lahko uporabijo posebni Royal Dolphin "STIROPOOL" stiroporni zidaki, ki so narejeni posebej za gradnjo bazenov. Tak bazen se hidroizolira s posebno 1,5 mm debelo PVC folijo. Tak bazen lahko sezidate celo v lastni režiji iz betonskih ali opečnatih zidakov.

Poliestrski bazeni, na primer, imajo vrsto prednosti pred klasično gradnjo. To sta predvsem nezahtevna in hitra gradnja, ob hkrati popolnem designu in dolgi življenjski dobi.

Bazeni se ločijo tudi po načinu filtracije, oziroma po načinu preliva vode iz plavalnega bazena v čistilno napravo. Na ta način ločimo med PRELIVNIMI in SKIMMERSKIMI bazeni (glej opis na strani BAZEN, TODA KAKŠEN?). Za opremo plavalnih ali rekreacijskih bazenov za javno rabo pri kmečkih turizmih, hotelih, penzionih, apartmajskih naselih, itd... glej JAVNI PLAVALNI BAZENI - OPIS

Bazen vam načrtujemo in izdelamo mi

Bazen vam v celoti načrtujemo in postavimo mi, saj zgraditi ali postaviti bazen seveda ni kar tako.

V večini primerov pri ponudnikih bazenov in bazenske tehnike dobite informacije le o eni vrsti bazenov, oziroma samo za en način gradnje. Kar seveda ni dovolj, saj je vrst bazenov veliko, načinov gradnje ravno tako.

Predvsem je potrebno način gradnje in vrsto bazena prilagoditi od primera do primera, glede na razpoložljiv prostor, želje in možnosti.

Poleg tega si vsakdo sam izbere svoj tip bazena glede na obliko in potrebe.

Osnovne informacije

Kakšen bazen izbrati
Primerjava različnih vrst bazenov
Poglej galerijo slik naših bazenov

Kontaktirajte nas za ponudbo

Samoizgradnja bazena

V kolikor ste se odločili za gradnjo bazena v lastni režiji, potrebujete vse potrebne materiale za vgradnjo v stene bazena in količini vode v bazenu primerno čistilno napravo.

Imamo vse potrebne materiale za gradnjo bazenov z vsemi znanimi tehnikami. Izbira je zelo velika, tako da jo je nemogoče posredovati na nekaj straneh.

Lahko Vam sestavimo "KIT komplet ", ki vsebuje vso bazensko tehniko za Vaš bazen, kot tudi montažo le-te.Izberete lahko tudi enega od že pripravljenih KIT kompletov za gradnjo betonskega bazena ali bazena iz STIROPOOL zidakov z bazensko folijo.

Informacije in KIT kompleti za samograditelje

Kako poteka samogradnja bazena

KIT kompleti za HOMEPOOL bazene

KIT kompleti za betonske bazene

 

Posvetujte se z nami pred gradnjo bazena

Pred odločitvijo o gradnji bazena, ne glede na način gradnje, je najbolje, da se o prednostih in slabostih različnih tehnik natančneje informirate na obisku pri nas, ali pa Vas obiščemo na domu in Vam ob ogledu prostora, kjer naj bi stal bazen, pomagamo pri odločitvi.

Veliko podatkov o načinih gradnje najdete tudi na ostalih naših straneh.

Začnete lahko na strani BAZEN, TODA KAKŠEN? in na strani SAMOGRADNJA BAZENA.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.