TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Bazenske strehe

V zadnjem času so najboljša rešitev za pokrivanje bazena namenske bazenske strehe in povpraševanje po njih se je zelo povečalo. Predvsem za pokrivanje bazenov, pa čeprav je pomična streha uporabna tudi za pokrivanje (in odkrivanje) teras, pridobivanje novih uporabnih prostorov ob hiši, pa tudi za zapiranje zunanjih površin pri hotelih,  restavracijah in barih  (predvsem modeli STRONG LINE), itd...

Predvsem zato, ker cena pomičnih streh ni več tako visoka, kakor je bila še pred nekaj leti, ter zato, ker so pomične strehe za bazen verjetno najboljši način za zaščito bazena.

V ponudbi imamo cenovno zelo ugodne bazenske strehe različnih modelov, ki so dobavljive v določenih velikostih in jih lahko postavite sami (za kar dobite natančna navodila), ter strehe za skoraj poljubno prilagajanje vašim potrebam.

V ponudbi imamo tudi pomične bazenske strehe z odpiranjem brez tračnic!

Poleg običajnih pomičnih streh pa lahko ponudimo še strehe, ki so izdelane skoraj kot pravi zimski vrtovi, s to prednostjo, da se odpirajo in za odpiranje ne potrebujejo tračnic!

Pomične strehe združujejo vse tri osnovne zahteve, ki jih pričakujemo in si jih želimo pri uporabi bazena. Bazen naj bo čist, v njem naj bo vedno dovolj topla voda, in naj bo varen pred padci vanj (majhni otroci ali živali).

Poleg tega pa višje bazenske strehe omogočajo plavanje in počitek ob bazenu tudi takrat, ko zunanje temperature niso več kakor sredi poletja, ali pa piha neprijeten hladen veter. Pod nekoliko višjo streho, ki je daljša od bazena za okoli 2 - 3 m, si hitro lahko pripravite poseben prostor, podoben kot  pravi »zimski vrt«, in tako se za vas poletje začne že zgodaj spomladi in se podaljša daleč v jesen.

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenska streha

Bazenske strehe TITRO

Bazenske strehe TITRO

Bazenske strehe TITRO

Streha za bazen

Streha za bazen

Streha za bazen

Streha ADVANCED

Streha ADVANCED

Primer bazenske strehe ADVANCED (model Mixte - Oval in Space plus) v Ankaranu z dvema višinama, tako da je možno pod streho na višjem delu vstopiti skozi bočna vrata kjer je pokrit del pred bazenom (bazen Stiropool s prelivnim kanalom).

Streha se v celoti pomakne za bazen, tako da je bazen poleti popolnoma odkrit.

Natisnite si prospekt:

Obiščite našo posebno spletno stran o bazenskih strehah

Veliko podatkov o bazenskih strehah  si oglejte na novi dopolnjeni internetni strani, kjer najdete še več slik in tipov bazenskih streh: www.bazenske-strehe.si

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o artiklu bazenska streha, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.