TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Zunanji bazeni

ZUNANJI BAZEN - vrtni bazen

Zunanji plavalni bazen danes ni več samo modna muha, temveč je postal potreba. V vročih poletnih dneh so ob bazenu počitnice lahko vsak popoldan, oziroma vsak prosti dan.

Vrtni bazen
Vrtni bazen
Vrtni bazen

Vzdrževanje zunanjega bazena

Vzdrževanje domačega plavalnega bazena ni več zahtevno opravilo, zato bazen ni nekaj, kar vam vzame še tisto malo prostega časa, ki vam še preostane. Res je, da se zunanji bazeni večinoma uporabljajo poleti (običajno med majem in septembrom), vendar se da kopalno sezono zelo podaljšati z uporabo bazenskih streh ali z ogrevanjem vode v kombinaciji s termo pokrivali.

Pred gradnjo bazena

Pred gradnjo zunanjega bazena se je potrebno odločiti o vrsti bazena in načinu delovanja, zato poglejte še splošni opis bazenov SLOVAR IZRAZOV in stran BAZEN, TODA KAKŠEN, kjer najdete vse osnovne podatke (in povezave) za različno vrsto gradenj bazena.

Zunanji bazen

Zunanji bazen
Vrtni bazen
Zunanji bazen

Svetovanje pri gradnji bazena

Zato, da kasneje pri delovanju bazena ne bo težav, ponujamo pomoč investitorjem (svetovanje) pri izdelavi idejnih in arhitekturnih projektov za vse vrste bazenov. Veliko izkušenj imamo z zunanjimi in notranjimi privatnimi bazeni in pri opremi manjših javnih bazenov (manjši hoteli, penzioni, wellnes centri, kmečki turizmi, apartmajska naselja, itd... glej JAVNI BAZENI ). Sodelujemo lahko tudi pri izdelavi strojnih PGD in PZI projektov za izvedbo bazenske tehnike, itd.... Kasneje pri gradnji in opremi bazena (ali whirlpoola, savne, itd...) pa lahko dobavimo vse potrebne materiale za opremo, vključno z dezinfekcijskimi sistemi, ter množico dodatne opreme (osvetlitve, plavalne naprave, gejzirji, slapovi,...). Prevzemamo vsa montažna dela, vključno z dobavo materiala na novih objektih ali pa pri različnih sanacijah in predelavah.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.