TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Osvetlitev za bazen

BAZENSKI REFLEKTOR

Skoraj ni bazena, ki ne bi bil osvetljen s podvodnim reflektorjem. Osvetlitev bazena pričara pravljico na domačem vrtu.  Plavanje ponoči v osvetljenem bazenu so trenutki, ki se jih spominjate čez vse mrzle zimske mesece.

Običajno se v bazen vgradijo posebne niše v katero se namestijo podvodni reflektorji z močjo 300 Wat pri 12 V, ki so hlajeni z bazensko vodo.  Nekatere vrste reflektorjev lahko opremite z barvnimi filtri in tako svetlobni efekt v bazenu še povečate.

Še dodatno se lahko v bazenu nepravilnih oblik uporabijo manjši reflektorji s 50 Wat moči, predvsem na stopniščih in temnejših kotih bazena.

Vse za osvetlitev bazena v naši spletni trgovini

V spletni trgovini imamo tudi VSE REZERVNE DELE ZA BAZENSKE REFLEKTORJE, IN OSTALE REZEVNE DELE kot so ohišja za osvetlitve, spoje doze, tesnila za bazenske reflektorje, žarnice in še mnogo ostalih rezervnih delov.

OPTIČNA VLAKNA

Ta način osvetlitve se je uveljavil šele v zadnjih nekaj letih. Zato ste pri izbiri optičnih vlaken za osvetlitev vašega bazena, izbrali najbolj kreativen osvetlitveni sistem.

Paleta barv, ki vam jo daje na razpolago sistem OPTIČNIH VLAKEN vam daje kar največ svobode pri osvetlitvi vašega bazena,  termalne kopeli, slapov in okolice z živimi eksotičnimi barvami.

Sami boste lahko izbrali, kakšen barvni učinek  bi radi ustvarili, in ga tudi po želji spremenili z vrtenjem barvne vetrnice ali pa se odločili za samo eno barvo.

Osvetljevanje vašega bazena  z optičnimi vlakni je izredno ekonomična, saj je poraba energije zelo nizka, poleg tega pa pri njegovi uporabi ni električne nevarnosti.

Pri bazenu osvetljenem z optičnimi vlakni lahko sami izbirate barvo.

Dve osvetlitvi enega bazena

 

Primer osvetlitve bazena in okolice

 

LED REFLEKTOR ZA BAZEN

Tehnologija razsvetljave pridobiva v svetu vedno večno veljavo. Prav tako se je tehnologija prebila tudi v tehniko bazenske razsvetljave. LED reflektor odlikuje dolga življenjska doba in nizka poraba energije. Prehod na LED tehnologijo je enostaven. Menjati je potrebno samo žarnico.

Žarnica ima vgrajenih 11 barv osvetlitve in 5 programov ambientalne osvetlitve.

 

LED Reflektor za bazen z daljinskim upravljalcem

Led reflektor z daljinskim upravljanjem

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o podvodnih reflektorjih, LED žarnicah in drugi opremi za osvetlitev bazena, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.