TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Masažne naprave za bazen

Masažne naprave so naprave, ki delujejo tako, da skozi masažne šobe brizgamo velike količine vode, ali zraku, ki deluje na naše telo.

Masaža je lahko samo z vodnim curkom, kombinacijo vode in zraku ali pa le z zrakom.

Izbira teh naprav je zelo velika, saj lahko za vsak bazen izdelamo poseben način izvedbe s poljubnim številom šob in načinom namestitve, običajno na stopniščih, ali posebnih masažnih klopeh.

Pri masažnih bazenih in poliestrskih plavalno masažnih bazenih so v večini primerov že pripravljeni prostori za namestitev različnih šob.

VODNA MASAŽA:

Najpogostejše masaže so izdelane s posebnimi JETI, ki uporabljajo moč črpalke in hkrati z Venturi efektom vsrkujejo zrak in tako mešanico vode in zraku vbrizgajo skozi šobe v bazen.

Takšno masažo se lahko izvede z dvemi, tremi, ali štirimi in tako naprej JET-i, eno, dvemi in več črpalkami, lahko so vsi JET-i na enem mestu, lahko pa so v skupinah, ravno tako lahko takšna masaža sesa zrak samo z Venturi efektom, ali pa ji zrak dodatno vpihujemo, lahko jo vklapljamo iz bazena ali iz strojnice, itd...

Poleg tega je zelo pomembno, kako in kam bo masaža nameščena. Popolnoma drugačen in dražji je način vgradnje v betonske školjke, kot pa sistem namestiti na poliester.

Sestavljeni elementi "venturi" masaže voda - zrak s tri JETI, pripravljeno za vgradnjo v steno betonskega bazena

Delovanje "venturi" masaže voda - zrak s tremi JETI

 

ZRAČNA MASAŽA:

Zračna masaža deluje podobno kot vodna masaža, le da v bazen vpihujemo velike količine zraku skozi posebne zračne injektorje, pri poliestrskih bazenih in whirlpoolih in posebnih vpihovalnih šobah pri betonskih in liner bazenih.

Ena od oblik zračne masaže je tudi posebna zračna postelja, ki jo vgrajujemo v ležišča pod vodno gladino.

Masažna postelja

Takšno posteljo zaradi svoje konstrukcije brez težav vgradimo v betonski bazen, v liner bazen, ne moremo pa jo namestiti v poliestrski bazen.

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za artikel masažna naprava, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.