TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Poliestrski bazeni

Hitra in nezahtevna gradnja - popoln design - dolga življenjska doba.

Bazen lahko pčostavite že v nekaj dneh!

www.poliestrski-bazeni.si » Piši nam za ponudbo »

Več kot 100 modelov najrazličnejših oblik

Poliestrski bazeni so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov, njihova glavna prednost pa je v enostavnosti gradnje in vzdrževanju, ter dolgi življenjski dobi. V zahodni Evropi spadajo poliestrski bazeni med najbolje prodajane bazene, predvsem zaradi zelo ugodne cene in neverjetno hitre gradnje.

Presenečeni boste ob ugotovitvi, da je lahko poliestrski bazen precej cenejši, še posebej, če upoštevate obliko bazena. Največja razlika v ceni nastane pri ovalnih bazenih in bazenih s stopnišči.

Obiščite našo posebno stran namenjeno poliestrskim bazenom

www.poliestrski-bazeni.si

Poliestrski bazeni
Poliestrski bazeni
Poliestrski bazen swim-trim

TEHNIČNE LASTNOSTI BAZENOV:

Poliestrski bazeni so lahko v enem kosu vrste "monoblock", ali pa sestavljivi "modularni". Sestavljivi "modularni" bazeni, ki se sestavljajo iz več delov so lahko narejeni iz dveh ali več kosov, ki se jih spoji skupaj na gradbišču bazena.

V naši ponudbi imamo preko 100 različnih osnovnih verzij bazenov  dolžine od 3,0 m do 13,2 m, z globino od 1,25 do 2m ter širino od 2,28m do 6,1 m. 

Poliestrski bazeni Royal Dolphin Ceramic, Union Piscines, Riviera pool, Polyfaser, Swim trim in ostali manjši bazeni  se prodajajo kot osnovna školjka bazena, ki se jo poljubno opremi. Na ta način tudi najlaže primerjate ceno klasičnega betonskega, ali zidanega bazena z bazenom iz poliestra.

Za vsak bazen je možno dobiti že pripravljen OSNOVNI KIT KOMPLET s peščenim filtrom, črpalko in vsemi potrebnimi pripomočki za povezavo bazena s čistilno napravo ter opremo potrebno za delovanje in čiščenje, vključno z montažo.

Za vsak bazen posebej se za vrsto in način opreme dogovorimo pred podpisom pogodbe o prodaji.

Življenjska doba poliestrskih bazenov je vsaj 20 let in več.

Pošlji povpraševanje ali zahtevaj več informacij

 

Poliestrski bazeni
Stopnišče poliestrskega bazena
Poliestrski bazeni

 

Galerija slik poliestrskih bazenov

 

 

Posvetujte se z nami pred gradnjo bazena

Pred odločitvijo o gradnji bazena, ne glede na način gradnje, je najbolje, da se o prednostih in slabostih različnih tehnik natančneje informirate na obisku pri nas, ali pa Vas obiščemo na domu in Vam ob ogledu prostora, kjer naj bi stal bazen, pomagamo pri odločitvi.

Veliko podatkov o načinih gradnje najdete tudi na ostalih naših straneh.

Začnete lahko na strani BAZEN, TODA KAKŠEN? in na strani SAMOGRADNJA BAZENA.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.