TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Solarni tuši

Prostostoječi solarni tuši so namenjeni predvsem zunanjim bazenom in so odlična rešitev za vse, ki želite imeti možnost tuširanja tik ob bazenu.

Za montažo prostostoječega tuša ne potrebujete posebne napeljave, temveč ga preprosto postavite na želeno mesto ob bazenu in nanj priklopite navadno gumijasto vrtno ali PVC cev za dotok vode. Cev je lahko enaka kot jo uporabljate za zalivanje (na primer gardena), priklopite pa jo na navadno pipo za vodo. Tuš lahko namestite tudi na lesen podstavek, torej, ga lahko tudi poljubno premikate in po potrebi odklopite ter shranite do naslednje uporabe.

 Solarni tuši

 

Prednost solarnih tušev je, da imajo posebno obdelan rezervoar z vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije.

Nekateri modeli imajo rezervoar dodatno obdan s stekleno površino, kar še dodatno poveča izkoristek gretja s pomočjo sončne energije.

 Solarni tuš montiran na vrtu

 

Poglejte si v galeriji slik kako izgledajo montirani solarni tuši

 

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za artikel Tuš solarni, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.