TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

INOX masažni bazeni

 

Piši nam za ponudbo »

Masažni bazeni iz plemenitega jekla

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Poleg klasičnih masažnih bazenov, izdelanih iz akrila in poliestra, ponujamo masažne bazene iz plemenitega jekla.

Kovinski masažni bazeni izdelani iz kvalitetnega inox materiala imajo svojevrsten videz, ki daje občutek trajnosti, kvalitete in prestižnosti.

 

Inox masažni bazen - whirlpool

Inox masažni bazen - whirlpool

Inox masažni bazen

Delovanje masažnega bazena

Inox whirlpool

Osvetlitev

 

Ponujamo inox masažne bazene različnih proizvajalcev. Nekatere modele se lahko dodatno opremi po željah kupca ali pa se jih izdela v naročeni obliki po predloženih skicah, itd....

Inox masažni bazeni so večinoma predvideni za vgradnjo, le na posebno željo se nekatere modele lahko izdela kot prosto stoječe, podobno kot klasične prenosne masažne bazene.

Izdelani so lahko v skimmerski ali prelivni tehnologiji. Primerni so za domačo in javno rabo (za javno rabo samo modeli s prelivnim kanalom, glej JAVNI MASAŽNI BAZENI).

Lahko so nameščeni zunaj ali znotraj zgradb v wellness prostorih, itd... Nekatere modele je možno opremiti tudi s plavajočimi roletami, kar je predvsem pomembno pri zunanji uporabi, saj jih na ta način hitro odkrijete in pokrijete.

Primer odpiranja rolete pri vgrajenem inox masažnem bazenu-whirlpoolu:

 


Odpiranje rolete

 

Največkrat se dobavi samo školjka masažnega bazena z masažnimi šobami. Filtracijski sistem, ki je v večini primerov opremljen s peščenim filtrom po izbiri, je nameščen ob masažnem bazenu ali pod njim, in se ga izdela po dogovoru z naročnikom (glej primer vgrajenega masažnega bazena s strojnico ki je pod njim na strani MASAŽNI BAZENI - OPIS).

Whirlpool na vrtu

Postavitev na vrtu

Whirlpool v objektu

Postavitev v objektu

osvetlitev whirlpoola

Osvetlitev masažnega bazena

Pošlji povpraševanje ali zahtevaj več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.