TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Celoletna vrhunska pokrivala za bazen ROYALCOVER TOP

ROYALCOVER TOP vrhunska zaščitna pokrivala za bazen so prava celoletna pokrivala, saj so namenjena zaščiti bazena preko celega leta. Namenjena so zaščiti bazena pred umazanijo poleti in pozimi, ter pred slučajnim padcem ljudi in živali v bazen po nerodnosti. Zato jih imenujemo tudi varnostna pokrivala, saj lahko preprečijo marsikatero neljubo nesrečo.
 

ROYALCOVER TOP vrhunska zaščitna pokrivala

ROYALCOVER TOP vrhunska zaščitna pokrivala

ROYALCOVER TOP vrhunska zaščitna pokrivala

 

Zimska bazenska pokrivala v naši spletni trgovini

Izdelana so tako, da so v pokrivalo vstavljene aluminijaste cevi, ki nosijo pokrivalo, zaradi česar prenesejo težo odraslega človeka, ki bi po nesreči padel v bazen.

Pokrivanje in odkrivanje bazena je s temi pokrivali zelo enostavno, saj se skupaj s pokrivalom dostavi še poseben reduktorski navijalec s katerim je zelo enostavno rokovati.

Na sredini med prečkami ima pokrivalo več luknjic za odtok deževnice, tako da se na pokrivalu ne more nabrati jezero vode.

Pritrjevanje pokrivala je vedno izvedeno na dva načina. Po dolžini je pokrivalo zategnjeno s trakovi.

Bočno pa še z elastikami in klini. Za zelo vetrovna območja preko zime priporočamo še dodatno  obtežitev z vodnimi tulci "grip", ali pa dodatno bočno pritrditev pokrivala s cevmi.

ROYALCOVER TOP bazenska pokrivala

Primer deloma po bazenu oblikovanega celoletnega bazenskega pokrivala ROYALCOVER TOP.

KOMPLET BAZENSKEGA POKRIVALA ZAJEMA:

Zategovalne trakove, posebne Inox kline, ki se ugreznejo v tla, elastike za bočno zapenjanje, trak v dolžini dveh dolžin bazena za enostavno pokrivanje bazena in poseben reduktorski navijalec za enostavno odkrivanje bazena

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o artiklu pokrivalo za bazen, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.