TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Liner bazeni

Cenovno ugodna in hitra gradna bazena.

Odlična toplotna izolacija za vedno toplo bazensko vodo.

Kako poteka gradnja bazena » Piši nam za ponudbo »

Bazeni iz stiropornih zidakov in PVC folije

Liner bazeni so vsekakor "novost", ki se je hitro uveljavila. Stene LINER bazenov so postavljene ali zgrajene na betonskih podlagah iz različnih materialov in z različnimi tehnikami. Lesene konstrukcije, stiroporni, betonski, siporex, ali opečni zidaki, pločevinasti elementi iz 2 mm debele pločevine z oporniki, sestavljive plastične konstrukcije ki jih lahko učvrstite z betonom, ..., je samo nekaj od možnih gradbenih materialov. V zadnjem času pa se pri gradnji liner bazenov največ uporabljajo STIROPOOL zidaki. Liner bazeni so, tako kot drugi bazeni, lahko »skimmerski« ali »prelivni« (glej SLOVAR IZRAZOV in BAZEN, TODA KAKŠEN)

Postopek gradnje liner bazena s folijo

Vas zanima samogradnja bazena? Poglejte si KIT komplete HOMEPOOL

 

Liner bazen iz stiropool zidakov
Storopool bazeni - liner
Liner bazen
Liner bazen

 

Prednosti LINER bazenov

Ker se v zadnjem času večinoma gradijo liner bazeni in STIROPOOL zidakov navajamo predvsem prednosti, ki jih prinaša ta način gradnje.

Glavna prednost je v hitri in cenovno ugodni gradnji ter izjemni prilagodljivosti pri izvedbi različnih oblik bazenov, saj STIROPOOL zidaki omogočajo izdelavo najrazličnejših okroglin s čimer lahko bazen naredimo precej razgiban.

Bazeni grajeni iz STIROPOOL zidakov imajo tudi odlično toplotno izolacijo, zato se bo voda spomladi prej ogrela in ne bo tako hitro izgubljala temperature v jesenskih dneh.

Montažni modularni paneli ROCK POOL za izgradnjo bazena

Paneli omogočajo hitro in enostavno postavitev konstrukcije in sten bazena in s tem velik prihranek pri gradbenih delih. Modularni sistem ROCK POOL omogoča postavitev bazena poljubnih oblik v izjemno kratkem času. Notranjost bazena se nato obleče z bazensko folijo.

Preberi več o modularnih panelih ROCK POOL

 

 

 

Galerija slik liner bazenov

 

Posvetujte se z nami pred gradnjo bazena

Pred odločitvijo o gradnji bazena, ne glede na način gradnje, je najbolje, da se o prednostih in slabostih različnih tehnik natančneje informirate na obisku pri nas, ali pa Vas obiščemo na domu in Vam ob ogledu prostora, kjer naj bi stal bazen, pomagamo pri odločitvi.

Veliko podatkov o načinih gradnje najdete tudi na ostalih naših straneh.

Začnete lahko na strani BAZEN, TODA KAKŠEN? in na strani SAMOGRADNJA BAZENA.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.