TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Montažne strojnice za bazen

POLIESTRSKE MONTAŽNE STROJNICE - prazne:

V naši ponudbi imamo montažne strojnice v dveh velikostih in sicer manjša 147 x 130, globine 81 cm in večja 163 x 141, globine 90 cm

Strojnice so dobavljive s pokrovom ali brez. Strojnice in pokrovi so v standardno v modri barvi, po naročilu za doplačilo pa v skoraj poljubni barvi. Največkrat se zamenja pokrov in sicer v travnato zeleni barvi.

Vse montažne strojnice so opremljene s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški iz poliestra za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje.

Velika prednost montažnih strojnic je hitra in poceni gradnja strojnice za vaš bazen. Običajno se strojnico vkoplje do 5 m od bazena.

Montažna strojnica za bazen

Prazna montažna strojnica

Montažna strojnica za bazen s filtrom

Montažna strojnica s filtracijo

POLIESTRSKE MONTAŽNE STROJNICE - s čistilnimi napravami:

Izgled sestavljene strojnice s čistilno napravo, ki vsebuje: poliestrsko strojnico s pokrovom, filter, izbirni 6 potni ventil 1,1/2", bazensko črpalko s predfiltrom CALPEDA, sesalni kolektor s tremi ventili, ventil na povratni cevi, vse spojeno s potrebnimi holandci in priključki za cevi fi 50 na zunanji strani strojnice.

Montaža:

Postavitev montažne strojnice je zelo enostavna. Potrebno je izkopati jamo v primerni velikosti (odvisno od velikosti strojnice). Na dnu je potrebno izdelati betonsko podlago, na katero se postavi že pripravljeno montažno strojnico iz poliestra. Nato se izvede povezavo z bazenom z ustreznimi cevmi.  Montažno strojnico se zasuje s suho mešanico gramoza in cementa.

Montažna strojnica

Postavitev montažne strojnice za bazen

Montažna poliestrska strojnica v Trzinu

Montažna poliestrska strojnica v Trzinu

Montažna strojnica

Montažna strojnica

Montažna strojnica

Skice za PRIPRAVO PODLAGE za montažne strojnice.

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za artikel montažna strojnica, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.