TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

INOX bazeni

 

Piši nam za ponudbo »

Prestižni bazeni iz nerjavečega jekla

Za najzahtevnejše kupce ponujamo bazene, izdelane iz plemenitega jekla. Odlikuje jih vzdržljiv in sanitarno popolnoma neoporečen material in vrhunski videz. Primerni so za uporabo doma kot vrtni ali notranji bazeni.

Poleg izredno vzdržljivega materiala je njihova velika prednost prilagodljivost izdelave. Dejansko je vsak bazen narejen po željah in zahtevah kupca. Pri izpolnjevanju vaših želja glede oblike bazena je možno upoštevati večino drznih oblikovalskih rešitev ali pa obdržati čiste in jasne linije bazena.

Bazeni so lahko izdelani v skimmerski ali prelivni tehnologiji. Opremljeni so lahko z vso običajno bazensko opremo in dodatno opremo. Možno jih je opremiti tudi s plavajočimi roletami ali jih pokriti z bazenskimi kupolami, itd...

 

Primeri več različno izdelanih stopnišč pri inox bazenih:

Inox bazeni
 Notranji inox bazen
Vrtni inox bazen

Inox bazeni so lahko, podobno kot poliestrski bazeni, izdelani in dostavljeni v enem kosu, ali pa se dostavijo v več kosih (modularni način) in se sestavijo na gradbišču.

 

Dostava inox bazena v enem kosu v 4 nadstropje:

Inox bazen
Inox bazen
Inox bazen

 

Inox bazen je možno tudi v celoti sestaviti in zvariti kar na gradbišču in sicer v že pripravljeno konstrukcijo, ki je lahko zidana ali betonska (ali pa obstoječ dotrajan bazen).

Varjenje inox bazena v bližini Vipave

Ta način izvedbe inox bazena je nekoliko cenejši od bazenov, ki se na gradbišče pripeljejo v enem kosu, saj ne potrebuje jeklene nosilne konstrukcije. Poleg tega pa se na ta način lahko bazen sestavi v notranjosti obstoječih objektov brez velikih dodatnih gradbenih del. 

Zunanji inox bazen
Zunanji inox bazen
Vrtni inox bazen
Bazen
Bazeni
Zunanji bazen

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.