TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Rezervni deli za bazene in bazensko tehniko

Vsak, pa čeprav zelo dobro napravljen bazen in sestavljena čistilna naprava z dodatno opremo z izbrano bazensko tehniko se lahko kdaj pokvari, zato je zelo pomembno, da imate za vse dele in naprave v strojnici vedno možnost dobiti rezervne dele in primerno hiter servis za popravilo morebitnih napak in poškodb. 

Titro d.o.o., skupaj s skupino graditeljev bazenov v Sloveniji ROYAL DOLPHIN zagotavlja dobavo rezervnih delov za ves material nabavljen pri nas ali v naši skupini. Veliko večino rezervnih delov, ki so najbolj podvrženi obrabi, ali so kako drugače občutljivi imamo vedno na zalogi. Še predvsem to velja za bazenske črpalke in filtre, ter drugo dodatno opremo.

Poleg "pomembnih" rezervnih delov imamo na zalogi  tudi  "malenkosti",  kot je na primer nadomestni del za zlomljeni del sesalne ščetke, ali tesnilo podvodne luči, nadomestne žarnice, itd,...  Ti deli  sicer nimajo velike vrednosti, so pa za vzdrževanje bazena ravno tako pomembni.

Titro d.o.o. se s svojimi partnerji v skupini trudi zagotoviti kolikor je le mogoče hiter servis, ter vzdrževanje bazenov in bazenske tehnike s svojimi 25 letnimi izkušnjami (delamo z bazeni od leta 1990 ) in s tudi v tujini pri dobaviteljih in proizvajalcih šolanimi monterji in vzdrževalci.

Rezervne dele za bazensko tehniko lahko kupite v naši SPLETNI TRGOVINI!

http://www.bazenska-trgovina.si/trgovina/rezervni-deli

Spodaj so povezave na vse vrste rezervnih delov, ki jih lahko naročite v naši spletni trgovini.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.