TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Vzdrževanje javnih bazenov

Po končani gradnji bazena ali masažnega bazena je zelo pomembno, da imate ves čas na razpolago izkušene serviserje, ki do potankosti obvladajo delovanje bazenske tehnike in vgrajene opreme.

Titro d.o.o. že od l. 1990 opremlja bazene z bazensko tehniko in opremo, zato lahko trdimo, da so naši serviserji eni od najizkušenejših serviserjev v Sloveniji, saj so si dolga leta nabirali izkušnje na objektih vseh vrst. 

Normalno je, da vsak končan objekt, pa naj bo to masažni bazen – whirlpool ali pa velik zunanji bazen, zahteva občasno poleg običajnih vzdrževalnih del tudi servis in zamenjavo dotrajanih delov na instalacijah, bazenskih črpalkah ali pa na avtomatskih centralah za doziranje sredstev za vzdrževanje vode.

Ukvarjamo se z vzdrževanjem vse bazenske tehnike pri vseh vrstah bazenov in bazenskih sistemov. Vedno imamo na zalogi večino običajno potrebnega materiala za vzdrževanje cevnih instalacij in bazenskih dezinfekcijskih sistemov iz naše ponudbe.

Poleg vzdrževanja se ukvarjamo s sanacijami ali zamenjavo filtrirnih sistemov, cevnih instalacij z vsemi vgrajenimi elementi, dezinfekcijskimi sistemi, itd... Poleg tega izvajamo sanacije bazenov in kompenzacijskih bazenov s hidroizolacijami z 1,5 mm debelimi PVC folijami. Uporabljamo tehnologijo in folije priznanega proizvajalca ALKORPLAN, po dogovoru pa tudi drugih proizvajalcev.

Imamo lastno servisno delavnico za servisiranje bazenskih obtočnih in masažnih črpalk in avtomatskih dezinfekcijskih central ter bazenskih robotskih čistilcev.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.