TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Klasična čistilna naprava na bazen

Klasične čistilne naprave so ponavadi nameščene pri zidanih ali poliestrskih bazenih, ter tudi pri bolje opremljenih whirlpoolih.

Namestimo jih v posebej zanje pripravljen prostor - bazensko strojnico. Na spodnji sliki je pogled na dokončano večjo bazensko strojnico z bazenskim peščenim filtrom in opremo.

Bazenska strojnica Titro - Panorama pogled

Strojnica je prostor v katerem se nahaja čistilna naprava, ter ostale naprave potrebne za delovanje dodatne opreme na bazenu. To so lahko črpalke in puhala različnih masažnih naprav, sistem za ogrevanje vode, črpalke protiplavalnih naprav, električna oprema, različne naprave za avtomatsko dezinfekcijo, itd...

Pri betonskih in zidanih bazenih so strojnico običajno zgradi tik ob bazenu, lahko pa se nahaja tudi v kleti bližnje zgradbe.

 

Čistilna naprava za bazen strojnica 1
Čistilna naprava za bazen strojnica 2
Čistilna naprava za bazen strojnica 3
Čistilna naprava za bazen strojni 4a

Poglej več primerov bazenskih strojnic v GALERIJI SLIK

Pri večjih montažnih, ter poliestrskih in liner bazenih se čistilno napravo velikokrat namesti v poliestrsko montažno strojnico, ki nudi dovolj velik prostor za namestitev osnovne čistilne naprave, hkrati ostane še dovolj prostora za nekatero dodatno opremo. 

Velikost prostora za strojnico je odvisna od velikosti bazena, ter potrebne čistilne naprave, ter od velikosti vgrajenega filtra in količine dodatne opreme (dezinfekcija, masaže, ogrevanje, itd....).

Minimalna velikost strojnice je vsaj 3 x 1,5 m, raje več. Velikost strojnice je odvisna tudi od načina dostopa, ter od tega kako bazen funkcionira (skimmerski, ali prelivni bazen).

Bazenska strojnica večjega javnega bazena

strojnica večjega bazena

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o potrebni opremi za izgradnjo klasične čistilne naprave, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.