TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si +386 5 330 96 10

Zimska zaščitna pokrivala za bazen SUPERCOVER in ROYALCOVER

Zimska zaščitna pokrivala so predvsem namenjena zaščiti bazena preko zime, ko bazen miruje, zato so neprosojna, da preprečuje rast alg. Spodaj so vedno v črni barvi (zaradi alg), zgoraj pa so v zeleni, ali plavi barvi.

Zimsko zaščitno pokrivalo za bazen ROYACOVER

Zimska bazenska pokrivala v naši spletni trgovini

Preko zime so pokrivala na bazen lahko pritrjena na različne načine. V kolikor je bazen na lokaciji, kjer ni veliko vetra in snega potem velikih težav ne boste imeli.

Za vetrovne lokacije in območja, kjer je veliko snega so načini pritrjevanja pokrivala lahko različni in so odvisni tudi od tega kako se bazen pripravi na zimo ( popolnoma napolnjen bazen z vodo, z zimskim režimom obratovanja, ali pa deloma izpraznjen bazen, itd... - glejte navodila za pripravo bazena na zimovanje, ki jih dobite ob nakupu bazena).

Bazensko pokrivalo lahko na bazen pritrdite le z žico skozi za to pripravljene obročke. namesto žice lahko uporabite posebne elstike in inox kline, ali pa ga dodatno obtežite še z vodnimi tulci "grip", ki preprečujejo, da bi močan veter dodatno zašel pod pokrivalo in ga vzdignil. Dodatno se pokrivalo (pri bazenu, ki je deloma izpraznjen - glej navodila za pripravo bazena na zimovanje, ki jih dobiš ob nakupu bazena) lahko obteži s težkimi verigami, ki preprečujejo plahutanje. V kolikor pa pokrivalo plava na vodi se na vrhnji strani tudi nabere voda, ki deluje kot utež.

Pritrditev bazenskega pokrivala

Pritrditev zimskega pokrivala z elastikami in vodnimi tulci je najbolj zanesljiv način pritrditve pokrivala na bazen preko zime.

Dodatna obtežitev z verigo. Pokrivalo ima luknjice za izpust deževnice v bazen.

Posebni INOX klini za zapenjanje pokrivala z elastikami.

Zapenjanje elastike.

Čez poletje je inox klin popolnoma potopljen v tla in ne moti hoje ob bazenu.

Zimska pokrivala se ločijo po vrsti materiala iz katerega so izdelana.

SUPERCOVER

Zimska bazenska pokrivala so iz polietilenskega materiala v olivno zeleni barvi, spodaj pa so črna. Ne prepuščajo svetlobe in so odporna na UV svetlobo, ter klor v vodi.

Zimsko bazensko pokrivalo SUPERCOVER

Zimsko bazensko pokrivalo SUPERCOVER

Zimsko bazensko pokrivalo SUPERCOVER

ROYALCOVER

Veliko boljše in kvalitetnejše bazensko pokrivalo iz močnega dvoslojnega PVC materiala s tkanino med dvema slojema.  Dobavljivo je v "mat" zeleni, ali plavi barvi, spodaj je črno. Običajno je pokrivalo razpeto čez bazen, ali pa plava na gladini, možno pa ga je izdelati tudi v poglobljeni verziji, zato da plava na vodi ki je spuščena za 1/3 izpod običajne vodne gladine v bazenu. Na sredini lahko ima luknjice za izpust deževnice v bazen.

Bazensko pokrivalo ROYALCOVER

Bazensko pokrivalo ROYALCOVER

Bazensko pokrivalo ROYALCOVER

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o artiklu zimsko zaščitno pokrivalo za bazen, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.