TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Mozaiki

Nešteto možnosti za dekoracijo bazena, savne, stanovanj in poslovnih prostorov.

Stekleni mozaiki se vedno bolj uporabljajo za dekoracijo in zaščito sten v stanovanjih, velikih poslovnih zgradbah in v bazenih.

Največkrat se mozaike uporablja v kopalnicah, turških savnah, na hodnikih, v wellness prostorih, v hotelskih in drugih javnih prostorih, na fasadah zgradb, v domačih in javnih kopališčih, bazenih, itd....

Bazen, kopalnico ali turško savno in podobno lahko obložite s steklenim mozaikom. Stekleni mozaik je največ, s čimer lahko obložite in zaščitite stene iz betona ali klasičnega ometa, pa najsi bo to z vidika estetike ali kvalitete.

Pri bazenih ima stekleni mozaik vrsto prednosti pred običajnimi bazenskimi ploščicami. Predvsem je to popolna neobčutljivost na prenizko ali previsoko pH vrednost vode, hkrati pa je odpornejši na poškodbe zaradi zmrzali, saj ne vpija vode!

Pri betonskih bazenih je v kombinaciji z epoksidnimi lepili stekleni mozaik najpopolnejša zaščita sten bazena, seveda ob predpogoju, da je bazen popolnoma vodotesen (vodotesni vibrirani betoni, poseben način gradnje, ... glej BETONSKI BAZENI), hkrati pa dopušča veliko možnosti pri izbiri barv, barvnih mešanic, bordur, računalniško pripravljenih slik, ki so na mozaik natisnjene, itd...

Mozaiki v naši ponudbi

Ponudimo lahko steklene mozaike različnih proizvajalcev, kot so Ezarri (www.ezarri.com), Astral, Opiocolor, Palaus (tiskani foto mozaiki), Bisazza, in drugih.

O mozaikih povedo slike več kot tisoč besed, zato nekaj slik:

Nekaj slik bazenov z mozaiki Ezarri

Nekaj slik bazenov s tiskanimi mozaiki

S foto mozaiki so možnosti oblikovanja neomejene. Vse je prepuščeno vašim željam in  domišljiji.  Na zgornji sliki je notranji bazen, ki ima foto mozaik na stropu nad bazenom !

Še nekaj slik bazenov obloženih s steklenim mozaikom, ki so vsi izdelani v Sloveniji, najdete v naši referenčni galeriji slik BETONSKIH BAZENOV.

Nekaj slik parnih savn z  mozaiki

Mozaiki v spletni trgovini

Ponudba mozaikov je zelo velika, saj je ogromno možnih barvnih kombinacij in različnih miksov. Nekaj cen mozaikov iz naše ponudbe najdete v naši spletni trgovini www.bazenska-trgovina.si na strani MOZAIKI   

Še najbolje pa je,  da nam pišete ali nas pokličete za več informacij. Pišite nam na titro@titro.si ali pokličite na 05 330 96 21.

Lahko nas obiščete in nekatere mozaike vidite položene v našem salonu v Biljah pri Novi Gorici ter v  našem vzorčnem delujočem bazenu, ki ga imamo pred salonom.

Lahko pa obiščemo tudi mi vas in s sabo prinesemo nekaj katalogov z vzorci mozaikov, izmed katerih boste zagotovo našli pravo kombinacijo za vas.

Lahko si tudi sami izdelate poseben mozaični miks Ezarri po svoji želji in z do štirimi različnimi mozaiki, s pomočjo posebnega programa.

Kliknite na:  MIXTURES GENERATOR in povezali se boste s programom za izdelavo poljubnih unikatnih mozaičnih miksov.

Ko si pripravite svoj mozaični mix, natisnite izbrani mix in nam sliko in podatke, ki so pripisani k sliki pošljite po pošti (ali pa natisnete v pdf. in pošljete po e-mailu), da pripravimo ponudbo z rokom dobave in ceno. V kolikor boste pri tem imeli težave, nas pokličite ali nam pišite, radi vam bomo pomagali.

Polaganje mozaika

Polaganje mozaika je podobno kot polaganje keramičnih ploščic, le da se z mozaiki, lažje in lepše zaključuje tudi različne okrogline, izdelajo se različni vzorci in obrobe-bordure, itd...

Glej stran LASTNOSTI in POLAGANJE MOZAIKA

BAZENSKA TRGOVINA

Nekaj cen mozaikov, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: MOZAIKI

Glej podrobnosti na povezavah

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.