TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Slap za bazen

Ob bazen se lahko namesti različne slapove, ki s svojim delovanjem popestrijo okolico bazena. Poleg dekoracije bazena, slap služi tudi ( v kolikor je dovolj visok ) za masažo vratu in ramen, saj padajoča voda deluje podobno kot močna vodna masaža. Slap se vedno namesti ob bazen tako, da voda pada v bazen.

Slapovi delujejo s pomočjo bazenske obtočne črpalke, ki se nahaja v strojnici  bazena.  Zajem  vode  naj bo čim bližje strojnici bazena in črpalki za slap.

Ponudimo lahko visoke slapove s širino vodnega curka 300 mm in več. Ali pa prirejene slapove za namestitev na steno bazena.  Na zalogi imamo vedno vsaj nekaj vrst slapov, ki jih lahko vidite v našem salonu v Biljah pri Novi Gorici. Po naročilu je možno dobaviti slapove v poljubnih dimenzijah.

Ob gradnji bazena je dovolj, da vgradite elemente za odvzem vode in tlačno cev do prostora kjer se bo nahajal slap. Na ta način lahko dokončate  slap s črpalko in električno opremo kadarkoli kasneje (gradnja  v  dveh  fazah),  celo  več  let  po  dokončanju  bazena.

slap, model: KOBRA

Slap, model: KOBRA

slap, model: DOLPHIN

Slap, model: DOLPHIN

Bazenski slap

 

slap vgrajen v zid

 

Bazenski slap
Bazenski slap

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o artiklu slap za bazen, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.