TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Bazenske črpalke

Pri bazenih se največkrat uporabljajo posebne bazenske črpalke, črpalke različnih vodnih efektov in masaž, dozirne črpalke za doziranje sredstev za nego vode in različna puhala za izvedbo zračnih masaž.

BAZENSKA OBTOČNA ČRPALKA

Obtočna bazenska črpalka je skupaj s filtrom jedro čistilnega sistema vsakega bazena. Bazenska črpalka mora biti dovolj zmogljiva in robustna z motorjem zaščitenim pred vodo, ter predvidena za neprekinjeno delovanje ( za vsak bazen je najbolje, če deluje filtrirna naprava neprekinjeno ). 

Obtočnih bazenskih črpalk je na trgu veliko vrst, različnih izvedb in kvalitetnih razredov.  

Najcenejše bazenske črpalke so narejene zelo enostavno, ponavadi se dobavljajo skupaj s čistilno napravo v kompletih z različnimi montažnimi bazeni. Te bazenske črpalke komaj zadoščajo potrebam po dobri bazenski črpalki. Največkrat je za takšne črpalke tudi skoraj nemogoče dobiti rezervne dele.

STANDARDNA BAZENSKA ČRPALKA

Običajna bazenska črpalka ima ohišje črpalke in predfiltra iz plastičnih materialov, ki dobro prenašajo klor in druge korozivne snovi v bazenski vodi. V predfiltru je nameščen mrežasti košek za zadrževanje večje nesnage ( pesek, listi, itd... ). Predfilter je zaprt s prozornim pokrovom za kontrolo umazanije v košku.  Te črpalke so tako zgrajene, da lahko delujejo neprekinjeno 24 ur mesece dolgo, brez da bi se zaradi tega poškodovale.

Bazenske obtočne črpalke

Standardne bazenske črpalke

Frekvenčna bazenska obtočne črpalka

Frekvenčna bazenska črpalka ZODIAC FloPro VS

 

FREKVENČNA BAZENSKA ČRPALKA ZODIAC FloPro VS

Frekvenčna črpalka z variabilno hitrostjo ZODIAC FloPro VS lahko delujejo z manjšo hitrostjo in se prilagaja potrebam potrebam prečrpavanja vode v bazenu, s čimer se poraba električne energije zmanjša do 90%. Z uporabo manjše hitrosti teče voda skozi filter bolj tekoče in z manj pritiska. S tem se optimizira filtracija in zmanjša tveganje za zamašitve filtra kar pomeni večjo učinkovitost dezinfekcije vode. Črpalko lahko nastavimo za delovanje osmimi različnimi hitrostmi.

Črpalka ima 8 nstavljivih hitrosti, LCD zaslon, zaščito pred zmrzovanjem, 6 različnih jezikov, timer + ura/24h. Nadzorno enoto je možno premestiti tudi drugam. Primerna tudi za bazene z rahlo slano vodo, na primer pri dezinfekciji s soljo - solinatorji.

IZREDNO VARČNA Variabilna hitrosti delovanja zagotavlja prihranke energije do 90%.
IZREDNO TIHO DELOVANJE Do 26dB kar je primerljivo s tišino v klnižnici.
PRILAGODLJIVA HITROST Možnost prilagajanja hitrosti vrtljajev in 8 timerjev za različne hitrosti.
ENOSTAVNA NAMESTITEV Easy Retrofit omogoča enostavno namestitev na obstoječe sisteme.
3 LETA GARANCIJE !

 

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za bazenske črpalke, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

ČRPALKE ZA VODNE EFEKTE

V bazenu se lahko nahajajo različne dodatne naprave ( glej Dodatna oprema ), ki za svoje delovanje potrebujejo posebne črpalke.

Za nekatere vodne igre se uporabljajo običajne obtočne bazenske črpalke.

Za zahtevnejše sisteme pa se uporabljajo namenske črpalke.

Predvsem pri napravah za plavanje v vodnem toku, talnih geizirjih, itd...

 

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za črpalke za vodne efekte (protitoki, masaže, itd..), ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

PUHALA ZA ZRAČNE MASAŽE

Puhala so posebne črpalke s katerimi se v bazen vpihuje velike količine zraku. Uporabljamo jih za različne zračne masaže.  

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za puhala, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za dozirne črpalke, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.