TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

Vzdrževanje bazena

Vsak bazen zgrajen ali postavljen s kakršnim koli načinom gradnje je v osnovi le prostor v katerem se nahaja večja količina vode, ki jo je potrebno vzdrževati, da ostane lepa , čista, bistra in zdrava za kopanje.

Seveda ste poskrbeli, da je bazen opremljen z dovolj  zmogljivo čistilno napravo primerno velikosti in obremenjenosti bazena ( število kopalcev, zunanji ali notranji ). Vendar to še ni dovolj.

Vodo v bazenu je potrebno poleg mehanskega čiščenja ( čistilna naprava ) tudi kemijsko obdelovati, bodisi z redno kontrolo vode in ročnim, ali avtomatskim dodajanjem vodi različnih sredstev za vzdrževanje vode.

Priporočljivo je da poskrbite za pokrivanje bazena zaradi zaščite pred nesnago, ko ni v uporabi, ali zaradi varnosti ( otroci, domače živali ), ter za preprečevanje ohlajevanja vode.

Za odstranjevanje nesnage s tal bazena potrebujete vsaj še primeren ročni vodni sesalec, s katerim očistite dno bazena.

In seveda potrebujete v primeru okvare hiter servis, kateri Vam zagotavlja dovolj rezervnih delov, vsaj za ključne elemente potrebne za nemoteno delovanje bazena.

Res bi bilo zelo neprijetno, če bi Vam sredi največje vročine odpovedala bazenska obtočna črpalka, brez katere voda v bazenu ne more ostati čista, servisa z rezervnimi deli pa nikjer. Ali pa bi na rezervni del črpalke morali čakati kakšen mesec !  

Sredstva za vzdrževanje vode v naši spletni trgovini

Rezervni deli za bazene in bazensko opremo

V podjetju Titro d.o.o. vam skupaj s skupino graditeljev bazenov v Sloveniji ROYAL DOLPHIN zagotavljamo dobavo rezervnih delov za ves material nabavljen pri nas ali v naši skupini.

Več o rezervih delih najdete v rubriki: Rezervni deli za bazene in bazensko opremo ali pa obiščite našo spletno trgovino.

Rezervni deli za bazensko opremo v naši spletni trgovini

Pripomočki za čiščenje bazena

Vse potrebne pripomočke za čiščenje bazena lahko kupite v naši spletni trgovini kjer imamo tudi bogato punudbo različnih modelov rako ročnih sesalcev za bazen kot avtomatskih robotov za čiščenje bazena.

Pripomočki za čiščenje bazena v naši spletni trgovini

VZDRŽEVANJE DOMAČIH PLAVALNIH BAZENOV

Kemikalije in pripomočke za vzdrževanje bazena lahko kupite v naši SPLETNI TRGOVINI!

http://www.bazenska-trgovina.si/trgovina/nega-bazenske-vode

http://www.bazenska-trgovina.si/trgovina/ciscenje-bazena

Spodaj so povezave na vse vrste propomočkov za čiščenje bazena in vzdrževanje vode, ki jih lahko naročite v naši spletni trgovini.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.