TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Povpraševanje in informacije

Za vse dodatne informacije ali ponudbo za dobavo in montažo bazenov, bazenske opreme ter savn in wellness opreme izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite vaše želje.

Kontaktirate nas lahko tudi telefonsko na številki 05 330 96 10 ali direktno na elektronski naslov titro@titro.si

NAŠE OBMOČJE IZVAJANJA MONTAŽNIH DEL

 

Načrtovanje, izdelavo, montažo bazenov, savn in wellness prostorov izvajamo samo na našem območju, ki obsega: Primorsko, vključno z obmejnim območjem v Italiji (med Trstom in Vidmom do cca 20-30 km od meje SLO-IT), Notranjsko in centralno Slovenijo (Ljubljana s širšo okolico) ter deloma Gorenjsko in Dolenjsko in pa maloobmejno območje na Hrvaškem (med Savudrijo, Bujami in dolino Dragonje, do cca 3-6 km od meje SLO-HR).

Izdelke kupljene v veleprodaji in spletni trgovini pa vam seveda pošljemo po celi Sloveniji.
 

IZPOLNI OBRAZEC ZA VEČ INFORMACIJ O NAŠIH IZDELKIH IN STORITVAH ALI POVPRAŠEVANJE
Pošljite mi reklamni material (v tem primeru obvezno izpolnite naslov)
Obisk predstavnika na domu

V kolikor želite, da bazen, masažni bazen, savno, wellness prostor ali drugo napravo montiramo ali zgradimo mi, nam navedite kraj in regijo kjer bo le ta postavljen.

VKSepsc

 

Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da podjetje TITRO bazeni d.o.o. hrani moje podatke skaldno s politiko varovanja osebnih podatkov in mi občasno pošilja informacije v zvezi poslanim povpraševanjem. Zbrani osebni podatki bodo varovani v skladu z ZVOP-1 in direktivo EU - GDPR.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.