TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Protitočne naprave za bazen

PLAVANJE PROTI VODNEMU TOKU

Naprave za plavanje v vodnem toku omogočajo plavanje na najmanjšem možnem prostoru.

Takšna naprava Vam ne glede na velikost bazena omogoča poljuben stil plavanja proti močnemu penečemu se toku vode, ne da bi se pri tem dejansko premikali.

Napravo lahko namestite v bazene vseh vrst. Takšne naprave so lahko izdelane na različne načine in se med seboj razlikujejo. Boljše naprave omogočajo usmerjanje curka vode v vse smeri, kot tudi regulacijo njegove moči.

Naprava Astral Sprint, omogoča upravljanje naprave iz bazena, poleg tega je izpustna šoba tako izdelana, da omogoča priključitev masažne cevi, s katero se lahko masirate po celem telesu, ter namestitev ročaja z zaokroženimi vogali.

Različne izvedbe izpustnih šob z možnostjo priključitve masažne cevi

PROTITOČNE NAPRAVE:

Protitočna naprava
Protitočna naprava z ročaji
Masažna cev

Protitok Astral "AURIC"

Protitok Astral "AURIC" brez ročajev

Protitok Astral "SPRINT 2000"

Protitok Astral "SPRINT 2000" z ročaji

Masažna cev

Masažna cev

Najobičajnejše mesto za vgradnjo protitoka je stena bazena za katero se nahaja strojnica (glej skico). Poleg klasičnih vgrajenih protitokov je možno tudi na že zgrajen in delujoč bazen vgraditi poseben protitok, ki je nameščen v lastnem ohišju in se ga namesti na rob bazena.

Primer naknadno vgrajenega protitoka na rob bazena

Primer namestitve protitoka "Astral Auric" v strojnico tik za bazenom

Bazene lahko opremimo z različnimi vrstami protitokov, od cenovno zelo ugodnih, do prestižnejših in bolje opremljenih (natisnite si prospekt na koncu strani), z 220 ali 380 V izvedbah, z dvema izpustoma, ločenim odvzemom vode za delovanje (ločen sesalni del), itd.....

Za samograditelje bazenov imamo tudi KIT komplete  za izdelavo protitoka z vsem potrebnim materialom (vgradni del, maska, črpalka, el. omarica, ventili, holandci, kolena,...).

Natisnite si prospekt: "Prospekt protitokov"

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov za protitočne naprave, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.