TITRO bonitetna ocena AAA TITRO bonitetna ocena AAA platinastatitro@titro.si

 

Galerija slik KIT za betonske bazene Termo pokrivala za bazen ZODIAC robot čistilec za bazen

Termo pokrivala za bazen

Termo pokrivala se pri zunanjih bazenih največkrat uporabljajo spomladi za čim hitrejše ogrevanje vode s pomočjo sonca (najcenejše solarno ogrevanje), ter konec poletja za ohranjanje dovolj visoke temperature vode in na ta način podaljšujejo kopalno sezono.

Termo pokrivalo

Termo pokrivalo deloma ščiti bazen tudi pred umazanijo

Bazenska termo pokrivala v naši spletni trgovini

Bazensko termo pokrivalo plava na bazenski vodi in  zaradi svoje strukture preprečujejo ohlajanje vode, ter izhlapevanje ( izhlapevanje zelo ohlaja vodo), hkrati pa delno ščitijo bazensko vodo pred umazanijo. Še posebej je preprečevanje izhlapevanja bazenske vode pomembno pri notranjih pokritih bazenih, saj poleg preprečevanja izgube toplote, preprečujejo tudi prekomerno nabiranje vlage v prostoru z bazenom.

Termo pokrivala za bazen se običajno navijajo na posebne navijalce za lažje odkrivanje in pokrivanje bazena.

Pokrivalo je izdelano iz termoplastične folije z zračnimi mehurčki.

Termo pokrivalo

bazen s pokrivalom na navijalcu

 

Termo pokrivalo spravljeno na navijalcu, ki je fiksno pritrjen za bazenom.

Odkrit bazen s pokrivalom na navijalcu s koleščki, ki se ga odmakne od bazena.

Ko pokrivalo ne plava na bazenski vodi in je navito na navijalec, je zelo dobro, da je zaščiteno pred UV žarki. Najbolje ga je zaščititi s TERMOPROTECT zaščitnim pokrivalom

 

navijalec

BAZENSKA TRGOVINA

Več podatkov o artiklu termo pokrivalo za bazen, ter možnost za nakup, je na voljo v bazenski spletni trgovini: www.bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.