TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si

Stekleni mozaiki OPIOCOLOR

Celoten program steklenega mozaika Opiocolor ima poudarjen rustikalni videz.

Mozaiki Opiocolor spadajo med najkvalitetnejše mozaike na evropskem trgu. Mozaiki so barvani z dodajanjem različnih mineralov v osnovno stekleno maso.

Mozaične ploščice se dobijo v več velikostih. Najpogosteje se uporablja ploščice velikosti 2 x 2 cm, debeline 4 mm. Ploščice so nalepljene na papirnati podlagi v kvadrate velikosti 31,5 x 31,5 cm. Razmik med ploščicami je 1 mm.

Poleg standardne ponudbe različnih barv in pripravljenih mixov v različnih kombinacijah je del serije L'OPIO ponujen na način, ko si stranka izbere do tri barve z barvne lestvice in si okvirno določi katera barva naj prevladuje bolj od drugih.

Opiocolor
osnutek.jpg (11404 bytes)

Na primer : svetlo rdeče 65 %, temno rdeče 25 % in bledo rumene 10 %.

Ravno tako je možno narediti mozaično sliko motiva, ki si ga sami izbere. Tu je možno napraviti skoraj vse, vendar je potrebno biti pri izbiri barv razumen, saj barvni spekter ne more biti popolnoma enak predloženem motivu, temveč ga proizvajalec prilagodi izbranemu mozaiku v ozadju, ali pa možnostim pri izbiri barv, ki so na voljo. 

Na podlagi poslanih podatkov in zahtev, proizvajalec pripravi računalniški izris možne izdelave motiva, ki ga posredujemo stranki, katera lahko da pripombe in morebitne popravke, nakar se motiv naroči.

Villa Bord de Mer

Villa Bord de Mer 693 x 265 cm

Cel postopek traja najmanj 2 - 3 mesece. Cena lahko hitro preseže 1.000 ali 5.000 EUROV za manjše motive. Pri nekaterih posebnih zahtevah cena lahko hitro preseže 15.000 - 25.500 EUROV in več.

Pri manjših pripravljenih motivih kot so delfin, vrtnice itd..., so cene nižje. Gibljejo se med 180 in 435 EUROV za kos. Velikost teh slik je od 90-125 x 60-150 cm.

Delfin

Delfin 157,5 x 94,5 cm

Vrtnica

Vrtnica 94,5 x 126 cm

Steklen mozaik je uporaben tudi za opremo v stanovanjih

Korito v steklenem mozaiku
Steklen mozaik v kopalnici
Steklen mozaik v kopalnici

 

 

BAZENSKA TRGOVINA

Nekaj cen mozaikov ter možnost za nakup, na voljo v bazenski spletni trgovini: MOZAIKI

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.