TITRO BAZENI d.o.o.
TITRO bonitetna ocena AAAtitro@titro.si +386 5 330 96 10

Avtomatsko bistrenje vode v bazenu

Motna voda v bazenu zaradi večje količine finih prašnih delcev ni prijetna za kopanje. Voda mora biti bistra in čista. Da voda tudi ostane takšna jo je potrebno bistriti s posebnimi sredstvi za kosmičenje.

To najlaže storimo s posebnim anorganskim sredstvom, ki ga dodajamo v bazensko vodo in tako pospešimo filtracijo in izločanje trdih delcev in kloraminov iz vode. Bazenska voda je tako veliko bistrejša in neoporečna za kopanje.

Pri ročnem načinu doziranja lahko uporabite Flockfix kartuše, ali pa tekoči Flockfix počasi dodajate v skimmer.

Najpreprosteje je, da namestite avtomatski sistem, ki zagotavlja stalno kosmičenje vode in s tem vedno bistro vodo v Vašem bazenu.

Avtomatski sistem za bistrenje bazenske vode je izdelan tako, da na cevovod, ki pride iz bazena pred vstopom v filter namestimo posebno dozirno črpalko, ki kontinuirano dodaja majhne količine tekočega zgoščevalnega sredstva Flockfix v bazensko vodo. Na ta način se s kosmičenjem izloči iz vode vsa nesnaga, ki ostane v bazenskem filtru.

Potrebno je le še poskrbeti, da v kanti pod dozirno črpalko ne zmanjka tekočine za bistrenje.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.